Cautare

7523 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul covasna" (8.04 secunde)
Sa inteleg, asadar, ca in ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, in calitate de parlamentar, nu ati reusit totusi sa ajutati cu nimic judetul Constanta din cauza guvernantilor? ... "Orasul si judetul Constanta sunt inexistente pe harta pentru actualii guvernanti" Rep.:
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
O coincidenta de nume face ca, pe locul trei in topul unitatilor cu cele mai mari fonduri alocate de Guvern, cu 550.000 de lei sa fie o scoala din judetul Cluj:
In judetul Suceava, inghetata de visine Alpin era expirata de circa cinci zile, in judetul Mures, chiflele multicereale precoapte, congelate si branza topita TOAST erau expirate de doua zile, cornulete cu susan expirate de o zi, prajituri si fursecuri expirate de cinci zile, iar in judetul Covasna, pralinele Magnat, ciocolata Milka, biscuiti Germino, biscuiti Dominica, sana Milli si Metios, iaurt Campina si unt Markenbutter erau toate expirate.
Liderii platformei Cercul National Liberal din cadrul UDMR Covasna, cea mai noua infiintata in zona, au declarat ieri ca autonomia bazata pe criterii etnice in zona Secuimii nu ofera avantaje comunitatii maghiare.
Csapo a precizat ca Regiunea VII Centru nu este convenabila pentru ¥inutul Secuiesc, deoarece judetele din secuime au obtinut prin aceasta regiune fonduri minime in comparatie cu cerintele si posibilitatile judetelor Harghita, Covasna si Mures.
Csapo a precizat ca Regiunea VII Centru nu este convenabila pentru ¥inutul Secuiesc, deoarece judetele din secuime au obtinut prin aceasta regiune fonduri minime in comparatie cu cerintele si posibilitatile judetelor Harghita, Covasna si Mures.
Datele privind referendumul intern, neoficial pe tema autonomiei Tinutului Secuiesc au fost centralizate, pana sambata seara, in sase localitati din judetul Covasna, 99% dintre votanti votand favorabil, sustine conducerea Consiliului National Secuiesc. ... Duminica, referendumul intern continua in Covasna, voluntarii fiind prezenti in localitatile Chilieni, Coseni, Ozun, Bicfalau si Santionlunca.
Gandula analizat declaratiile mai multor politicieni din Dambovita, Olt sau Covasna, din care reiese ca acestia deruleaza afaceri pe bani publici. ... Firma are incheiate 30 de contracte, iar cele mai multe dintre institutiile contractante sunt comune din judetul Dambovita.
Spre exemplu, judetul Alba ar fi impartit intre Cluj si Hunedoara, partea de est a Salajului ar trece in componenta Crisanei, iar cea vestica in granitele Clujului. Brasovul ar cuprinde judetele Sibiu si Covasna, in timp ce Bacaul ar primi autoritate asupra Neamtului.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi anul acesta 84 de apartamente dotate cu instalatii care vor putea utiliza surse neconventionale de energie cum ar fi panourile solare, in judetele Constanta, Covasna, Harghita si Mures.
Scaderi ale ratei somajului au fost inregistrate in 35 judete, cele mai importante fiind in judetele Constanta, Ialomita ssi Vaslui cu 0,6 puncte procentuale, Covasna cu 0,5 puncte procentuale, iar in trei judete si in Bucuresti rata a fost constanta, comparativ cu luna anterioara.
Atentionare cod galben de ceata in noua judete din nordul si estul tarii Meteorologii au avertizat ca in judetele Neamt, Iasi, Vrancea, Bacau, Vaslui, Galati, Botosani, Suceava si Covasna este ceata, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
google-analytics.com